donderdag 6 juni 2013

Taormina dag 7, 8 en 9

Hier een klein berichtje uit Taormina,
Alles is nog steeds picco bello, piano piano langzaam aan, na de goed gevulde eerste week nu wat rustiger aan, we zijn trouwens geen 20 meer natuurlijk, morgen wordt Robert er al 66 dus dat begint al, ik denk dat hij jaloers was op mij omdat ik mijn verjaardag altijd vier in Bali, wilt hij het nu op Siciliƫ vieren.
Waar wil hij volgend jaar 67 worden misschien !!!
De vorige dagen ben ik s' morgens wat gaan zonnen op het zonneterras tot een uur of 11, douchen en dan op pad, hier rustig in Taormina rondgewandeld in de straatjes waar we nog niet geweest zijn en toch weer enkele mooi plaatsjes ontdekt.
Natuurlijk weer in ons favoriet restaurant gaan eten, eergisteren was het hier in het Grieks theater een film festival, Collin Farell kwam daar ook zei de dienster, nadien komen de meeste artiesten daar altijd eten, de dienster zei vele zijn heel charmant maar sommige heel arrogant.
Collin Farell en John Malcovich zijn heel aangename mensen om te bedienen maar voor Robert De Niro is niet goeds, als wij aankomen roepen ze al hello mr Roberto, ze komen ons allen begroeten, van eigenaar tot zonen en diensters, dan zie je de mensen kijken wie zou dat zijn hahaha.
We krijgen nog altijd iets lekkers na onze lunch van hun, deze namiddag geen ijscream maar in de winkel waar ik niet durfde binnengaan met al het lekkers zijn we toch binnengestapt en hebben lekkere amandelkoekjes gekocht, wat waren ze lekker.
Misschien morgen of maandag naar Forza d'Agro en nog naar Letojanni die twee staan nog zeker op het programma.
Tot binnen een paar dagen maar weer
Gr Rita & Robert

2 opmerkingen:

  1. ja Rita maar ze hebben in dat restaurant natuurlijk ook die mooie foto van jullie gezien, poserend in badpak, en daar kan toch niet 1 filmster tegenop, volgend jaar hangen jullie daar ook aan de muur

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hahaha, stel je voor, ze kennen ons in Bali al zo goed en nu hier ook nog eens!!!
    Gr R & R

    BeantwoordenVerwijderen