dinsdag 4 juni 2013

Taormina dag 5

Zondag 2 juni, in Italiƫ wordt dan de dag van de Republiek gevierd, weer schitterend weer en ja wat gaan we vandaag doen, we hebben nog verschillende zaken die we willen doen.
Het werd Mazzaro, eigenlijk het strand van Taormina, je kan er te voet heengaan maar dat is een beetje te veel van het goede dus we nemen de kabelbaan naar beneden, 3 € enkel daar ga ik geen trappen voor doen zenne.
Na een tiental minuten kwamen we aan in Mazzaro, eerst nog wat treden naar beneden tot aan het strand, daar Taormina op een heuvel ligt moet je wel als je naar het strand wilt gaan altijd naar beneden gaan, de kleine baai van Mazzaro wordt in het zuiden afgesloten door de Capo Sant 'Andreas, met talrijke grotten.
Overal zie je bootjes die de toeristen naar de grotten willen brengen, er kwam toch redelijk wat volk om te zonnen, maar weinige gingen in de zee, wij zijn iets gaan drinken en volop genoten van het mooie uitzicht daar.
Toen maar terug gegaan naar Taormina, en ons buikje begon weeral te rommelen, dus weer onze dagelijks pizza als we het nu niet eten moeten we het nooit meer eten, eerst onze vitamine vers sinaasappelsapje, daarna weer een andere pizza besteld dan de vorige dagen.
De diensters en obers kwamen weer een praatje maken daar er nog niet zoveel volk was, nu komt ons Duits toch weer goed van pas hier, na het eten een ander borreltje, iets van pistache en weer erg lekker als het maar zoet is voor mij.
Nadien weer wat op het zonneterras gezeten waar het weer heerlijk warm was, s' avonds was het eten weer heerlijk, nog geen enkele avond hetzelfde gekregen, we genieten ervan.
Toen het al donker was hoorde we ineens vuurwerk, vlak voor ons zagen we het, we zitten op het tweede verdiep dus een prachtig zicht zo werd deze 2de juni afgesloten.
Groetjes
 Rita & Robert 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten